Гарячі страви
- Биток «Капітанський»
сир, помідор, перець, цибуля
150/50/50/40 гр. - Відбивна з грибами і сиром150/40/40 гр.
- Відбивна в мигдалі150/30 гр.
- Відбивна по-київськи150/30 гр.
- М'ясо по-міланськи
помідор,баклажан,перець,бекон
150 гр. - Центуріон
биток св.,ковбаса с/к,сир
200 гр. - Стейк на кістці200/50 гр.
- Стейк200/50 гр.
- Шашлик свиний250 гр.
- Реберця під соусом барбекю250/50/30 гр.
- Медові реберця250/50 гр.
- «Екзотика»
куряче філе, ананас, сир
150/40/40 гр. - Кишені гусара
куряче філе, шинка, сир
150/50/40 гр. - Качина грудка
з цибулею «шалот»
200/50/50 гр. - Медальйон з беконом170/50 гр.
- Медальйон в гранатовому соусі170/50 гр.
- Котлета рублена120 гр.
- Котлета по-київськи100 гр.
- Голубці, перець, помідор250 гр.
- Піца1000 гр.