Гарячі страви

  • Биток «Капітанський»

    сир, помідор, перець, цибуля

    150/50/50/40 гр.
  • Відбивна з грибами і сиром
    150/40/40 гр.
  • Відбивна в мигдалі
    150/30 гр.
  • Відбивна по-київськи
    150/30 гр.
  • М'ясо по-міланськи

    помідор,баклажан,перець,бекон

    150 гр.
  • Центуріон

    биток св.,ковбаса с/к,сир

    200 гр.
  • Стейк на кістці
    200/50 гр.
  • Стейк
    200/50 гр.
  • Шашлик свиний
    250 гр.
  • Реберця під соусом барбекю
    250/50/30 гр.
  • Медові реберця
    250/50 гр.
  • «Екзотика»

    куряче філе, ананас, сир

    150/40/40 гр.
  • Кишені гусара

    куряче філе, шинка, сир

    150/50/40 гр.
  • Качина грудка

    з цибулею «шалот»

    200/50/50 гр.
  • Медальйон з беконом
    170/50 гр.
  • Медальйон в гранатовому соусі
    170/50 гр.
  • Котлета рублена
    120 гр.
  • Котлета по-київськи
    100 гр.
  • Голубці, перець, помідор
    250 гр.
  • Піца
    1000 гр.