Соуси

 • Соус «Тартар»
  40 гр.
 • Соус часниковий
  40 гр.
 • Соус медовий
  40 гр.
 • Соус «Чилі»
  40 гр.
 • Соус барбекю
  40 гр.
 • Кетчуп
  40 гр.
 • Хрін
  40 гр.
 • Гірчиця
  40 гр.
 • Сметана
  40 гр.